Massør i København – find ham eller hende online

27 May 2019 Astrid Pedersen
image

Stivhed i nakken, spændinger over lænden, og generelle smerter i ryg, skulderregion, arme og hænder er typiske følgevirkninger af en stillesiddende livsstil. Mange af os tilbringer mellem otte og ti timer foran skærmen hver eneste dag, ofte sammensunkne i ryggen og med skuldrene oppe om ørerne. Den fremadrettede arbejdsstilling forårsager en dårlig kropsholdning, hvor ryggen bliver krum, og musklerne foran på brystet bliver forkortede.

Samtidig risikerer vi at udvikle dårligdomme så som musearm eller tennisalbue. Den sammenbøjede stilling afstedkommer ydermere dårligt kredsløb, idet der blokeres for blodets gennemstrømning, hvilket forværres ved krydsede ben og alt for lang tid i samme stilling. Du risikerer tilmed at få dårlig fordøjelse med deraf følgende sygdomme i mave tarm systemet, idet dine indre organer og indvolde presses sammen på unaturlig vis. Faktisk sammenlignes stillesiddende arbejde ofte med rygning, når det handler om, hvor skadeligt det er for et individs generelle helbred.

Kom dårligdommene til livs med regelmæssig massage

Du ved sikkert allerede, at motion på jævnlig basis samt varierede arbejdsstillinger kan forebygge mange af de usunde konsekvenser ved dine dårlige arbejdsstillinger. Men vidste du, at du med massage ikke alene kan opnå øget velvære, mens denne står på, men også et bedre blodomløb, en nedsat risiko for stress, og en rankere holdning?

Den rette massage hos en dygtig massør tager fat på netop dine problemområder, således at der skabes balance i din krop, og din generelle sundhedstilstand forbedres. Den erfarne massør kan mærke, hvorfra dine smerter og spændinger hidrører, og kan løsne op for eventuelle myoser og øvrige blokader i dit system.

Ved massage får du ydermere den bonus effekt, at der frigives endorfiner i kroppen, hvilket gør underværker for dit velvære. Endorfinerne er kroppens egne lykkepiller, og virker på én gang beroligende og opstemmende. Du får altså både en sundere krop og et bedre humør ud af en god massage på jævnlig basis. Læs mere om massage på kaatsumassage.dk

More articles