Man skal lige lære at bruge sådan noget flydespartel

10 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle ting er lette at gribe til, og man lære dem relativt hurtigt, for det har heller ikke de største konsekvenser, hvis man lige skal bruge et par forsøg på at blive god til det, for man kan hurtigt rette det til, indtil det ser godt ud igen.

Dog er det ikke altid, at man har den mulighed, for det har vidtrækkende konsekvenser, når man bare bruger et enkelt forsøg, og det kræver virkelig sit at kunne ændre det tilbage, som det var, før man gjorde et forsøg – så er det faktisk bedre at starte et helt andet sted.

Hvis man for eksempel maler forkert, så kan man male om, men hvis man skal bruge noget flydespartel, så er det nok, som man ikke bare lige kan dække til det på samme måde, så man skal virkelig vide, hvad man har at gøre med her.

flydespartel

Kan du bruge flydespartel eller ej?

Man kan mene, at man da sagtens kan finde ud af det, efter man har læst lidt om det, og man har set videoer om det på nettet, men det er noget helt andet, når man ser det direkte, man kan mærke det og eventuelt dufte det.

Så kan det opføre sig, som man ikke var forberedt på, og det var helt klart, at den person, som man så bruge det i en instruktionsvideo på nettet, var en professionel.

Det falder dig slet ikke så naturligt at benytte, som du egentlig havde regnet med, og der går ikke lang tid, før det ligner en værre rodebutik, hvad du har gang.

Der er ikke andet for, end at du må erkende dine begrænsninger, og så er det med at få fat i en professionel til at gøre det for en – også selvom det ikke bliver den, som du så i den video.

More articles