Er du kommet for skade at sige ja til posten som arrangør af familiens Mortens Aften middag – og har du ikke begreb skabt om hvorledes man steger en ande, endsige tilbereder resten af tilbehøret? Har din chef pålagt dig at sørge for bespisning af samtlige medarbejdere til den årlige julefrokost – og har du hverken tiden, energien eller køkken faciliteterne til at løfte denne opgave på tilfredsstillende vis? Så er mad ud af huset nok den rette løsning for dig.

Hvor finder jeg mad ud af huset til julefrokosten eller Mortens Aften i Sønderborg?

Hvis du er bosat i Sønderborg eller allernærmeste omegn, hedder din mad ud af huset leverandør Restaurant Colosseum – i hvert fald når det handler om traditionel dansk mad.

Hos Restaurant Colosseum kan du bestille din Mortens Aften middag kuvertvis, så du ikke selv behøver at svede over kremeret and og brændt rødkål i flere timer. Og firmaets julefrokost klares nemt. Restaurant Colosseum byder på tre forskellige mulige løsninger, når det handler om mad ud af huset til julefrokosten, nemlig Jule Tapas, Den Traditionelle Jule Anretning og Den utraditionelle Jule Anretning.

Er du og resten af firmaet tilhænger af det klassiske danske julefrokost bord, kan I med fordel vælge Den Traditionelle Jule Anretning, som består af marineret sild med karrysalat, kryddersild med løg og capers, stegt rødspættefilet med remoulade og citron, tartelet med høns i asparges, røget laks med asparges og dilddressing, skaldyrs salat, jule medister med syltede rødløg og timian, braiseret andelår med rødkål, ægte sønderjysk grønlangkål med kålpølser og sennep, og selvfølgelig Ris A La Mande med lun kirsebær sauce – inklusive en spændende mandelgave!

Samtlige mad ud af huset anretninger – uanset om du er i markedet efter mad ud af huset til Mortens Aften eller til julefrokosten – leveres smukt anrettet og frisk fra køkkenet. Bestil mad ud af huset på restaurantcolosseum.dk