Måske bliver man nødt til at supplere lidt til håndværkerfradraget

30 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har sikkert oplevet det med, at du har været nede at handle, og så falder du over et godt tilbud, som du bare måtte have med hjem, fordi tilbuddet i sig selv var godt, men du havde måske egentlig ikke brug for den givne vare.

Der er også de situationer, hvor man bliver lokket ned i en butik af et godt tilbud, som man sådan set skal bruge, men så ender man med lige at købe noget ekstra ind, som man ikke havde regnet med.

Sådan gør mange butikker. Nogle gange tjener de ikke på de gode tilbud, der er til fordel for kunden, men de håber så på, at kunderne foretager merkøb, eller de husker ens butik og kommer igen.

Således kan man også godt lidt se håndværkerfradraget på samme måde, for det kan blive det incitament til at få ordnet noget derhjemme, man ellers ikke ville have fået gjort.

Spæd lidt til håndværkerfradraget

Men efter man har regnet sig frem til, hvor meget ens håndværkerfradrag egentlig er på, så er det måske ikke nok til at få fikset det, som man godt kunne tænke sig.

Omvendt er det jo sådan en oplagt mulighed for at få ordnet problemet i hjemmet, at man udnytte det fradrag og så spæder lidt til selv ved enten at tage fra opsparingen eller hente kapital på anden måde.

Man ville ellers ikke have gjort den slags, men de her “gratis” penge var en god start på samme måde, når man skal lægge et beløb selv og så låne resten, hvis man skal købe noget stort.

Sådan får håndværkerne noget at lave, og senere tænker man selv, at man var glad for at have udnyttet det håndværkerfradrag, mens det var der, for man ved jo aldrig, hvornår det forsvinder igen.

Man ville have sparet flere penge ved slet ikke at have spædet til, men man føler stadig, at man har vundet lidt.

More articles