LPG gasflasker fra Primagaz til virksomheder

22 April 2021 Astrid Pedersen

Skal du bruge gas i forbindelse med opvarmning, madlavning eller produktion? Så kan du med stor fordel vælge at indgå en aftale om levering af flaskegas fra Primagaz.

Hvorfor vælge flaskegas fra Primagaz?

Der er mange gode grunde til at bestille gas på flasker fra den danske flaskegas leverandør Primagaz. Primagaz er blandt danskernes foretrukne gasflasker leverandør af flere årsager.

Først og fremmest har Primagaz et uplettet ry for at levere kvalitets LPG gas på ditto flasker i mange forskellige størrelser. Det betyder at du altid vil kunne finde en Primagaz gasflasker som matcher dine behov både hvad angår volumen og facon.

Primagaz er samtidig velrenommeret for sine leverancer som foregår til tiden og til døren. Dette betyder at du altid kan regne med at Primagaz leverer dine gasflasker som aftalt. Du kommer således ikke til at stå og mangle flaskegas hvis du har timet dine leverancer så de matcher dine behov.

Primagaz – en miljø og klima venlig løsning

Der ud over er Primagaz leverandør af den rene gas type LPG. LPG står for Liquefied Petroleum Gas og er en naturgas primært baseret på propan.

Propan er en særdeles enkelt opbygget gasart som består af tre kulstof atomer som er omgivet af brint atomer. Ved forbrænding går henholdsvis kulstof og brint i forbindelse med ilt og danner blot kuldioxid og vand. Du slipper for slagger, sod, partikler, giftige gasser og andre skadelige og forurenende biprodukter.

Samtidig bevirker denne rene forbrænding at stort set ingen energi går til spilde. Du får en gas med en høj brændværdi og en ditto energi effektivitet – altså et produkt som på en og samme tid er billigt og miljøvenligt. Og vælger du at indkøbe flaskegas via Primagaz støtter du samtidig den klima venlige produktion af BioLPG i Holland.

Du kan læse mere om LPG hos Primagaz på www.primagaz.dk.

More articles