Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Måske har du hørt om SEO? Det er ret sandsynligt at du har, hvis du er erhvervsdrivende med egen webshop, konsulent, der tilbyder sine ydelser over nettet, eller eventuelt blogger, som henter sine indtægter via reklamer på sin website. Alle, som markedsfører sig eller sælger sine produkter eller ydelser via en webshop eller en website ved, at forretningen står og falder med besøgstallet på siderne. Konkurrencen inden for ecommerce er hård og ubarmhjertig, og har du ikke en god placering hos Google, kan du meget let gå hen og ende som taberen.

Derfor er det vigtigt at arbejde med sin SEO (Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering på dansk). Som navnet antyder, handler det groft sagt om at optimere sin web tilstedeværelse for søgemaskinerne, så de let og ubesværet kan finde, crawle, og indeksere din side. Jo lettere din side er at “læse” for søgemaskinerne, jo lettere vil de have ved at vise den til potentielle kunder og leads, som de ville finde den relevant for. SEO handler i høj grad om at give søgemaskinerne en så god oplevelse som muligt – de skal opleve din website som indbydende, nem at gå til, og intuitiv. De skal nærmes behandles som brugere.

Hvad der gør sagen lidt mere kompliceret er, at god og effektiv SEO ikke foregår på din side alene. Der skal mere til. Og det er ikke sikkert, at du selv har tiden, overskuddet, eller den nødvendige viden til at lave offsite SEO.

Det er her, Klikko kommer ind i billedet. Klikko har mange års erfaring med SEO, både onsite og offsite, især indenfor linkbuilding. Linkbuiliding er i al sin enkelthed opbygning af kvalitetslinks fra domæner, som Google stoler på. Et domænes autoritet hos Google er altafgørende, og Klikko har et af Danmarks mest omfattende domæne netværk, som udelukkende består af danske domæner på danske IP-adresser og hver især med en domain rating på Ahrefs skalaen, som ikke ligger under 30. Backlinks fra et domæne, der rater højt på Ahrefs skalaen, får en stærk link profil, som er baseret på relevans, autoritet, og troværdighed. Denne stærke profil smitter af på din website eller webshop, så Google belønner den med en højere placering jo flere af disse kvalitets links, der peger tilbage på den.

Klikko kan ved hjælp af power link building garantere dig og din website en høj placering på Google ved hjælp af linkbuilding i Klikkos omfattende domæne netværk. Kontakt Klikko for yderligere information.