Leje af en lift kan hjælpe dig med at overkomme din frygt

20 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu er det jo ganske givet, at i langt de fleste tilfælde, når man lejer en lift, så gør man det, fordi man skal højt op i luften for at reparere noget, lave noget praktisk eller måske flytte nogle sager op og ned fra mange etager højt oppe, hvor det er nemmest med en lift.

Men lad os nu sige, at man har en person i Jylland, der virkelig lider af højdeskræk på sådan en måde, at det invaliderer hans hverdag, så han har indset, at han godt kunne tænke sig, hvis ikke at komme det til livs så i hvert fald få det dæmpet noget.

Som et led i dette kan man blandt andet bruge leje af lift Herning, hvor denne jyde holder til, hvor det som bekendt er ved at se ens frygt i øjnene, at man kan få gjort noget ved det.

Gør det ikke alene

Man skal nok have en terapeut indover til at hjælpe en her, men det handler oftest om, at man skal lære at møde det, man er bange for, for at se, hvorfor det skræmmer en, og så man kan se dets begrænsninger og lære, hvordan man kan kontrollere det og være herre over det.

Således kan man netop leje en lift, hvor man så langsomt kan stige op til vejs i meget langsomt tempo.

Her kan man så med egne øjne se, at der ikke er noget farligt ved højderne selv, det er det med ikke at være sikret, når man er højt oppe og eventuelt falde ned, som der er farligt.

Man er sikret i sådan en lift, og man kan tage terapeuten eller en ven med i den, så vedkommende kan føre en ned igen, hvis det bliver for voldsomt, eller man bliver handlingslammet.

Måske kan det hjælpe med, at man så i fremtiden bedre kan klare at komme højt op og leve et bedre liv.

More articles