Knyt flere domæner til et webhotel

19 November 2021 Silje Hansen

editorial

Er du i markedet for at finde et webhotel til dine domæne, er du landet det helt rette sted. Et webhotel er nødvendigt for at du kan uploade det design du har lavet til din hjemmeside. Her skal domænet dirigeres hen til, så din hjemmeside og webshop kan blive synlig, når man søger efter den online. Et webhotel er en server, hvor du gemmer alt den data som er tilknyttet til din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at du vælger det rette webhotel til din hjemmeside. 

Der er i dag flere steder du kan vælge at få webhotel. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælger det første og bedste sted med det samme. Det kan som regel godt betale sig at undersøge markedet for at finde det bedste match i forhold til dine ønsker og forventninger. 

image

Sådan vælger du det bedste webhotel

Når du skal vælge et webhotel, anbefaler vi, at du ser på, hvad de gør af indsats for sikkerheden. Det er vigtigt at din hjemmeside ikke går ned, eller bliver hacket. Der er mange vigtige informationer i de filer som du uploader til dit webhotel. Nedetid kan også betyde at du mister omsætning. 

Når din hjemmeside er nede, eller hvis du oplever andre udfordringer, er det vigtigt at der er god support at hente. Derfor bør du også se efter en udbyder der tilbyder en god og hurtig support. Det kan være ideelt, hvis du har et nummer du kan ringe ind på eller en “ticket” du kan oprette, hvor du får svar på dit spørgsmål eller problemstilling samme dag. 

Her finder du det billigste og bedste webhotel

Hvis du er i markedet for at finde det bedste og billigste webhotel der er på markedet, er der ingen tvivl om at du bør se nærmere på pakkerne hos simply.com. Her kan du vælge et webhotel flere domæner.

More articles