Har dit badekar set bedre dage? Det er helt naturligt, at et badekar med tiden mister sin glans og ikke stråler så meget, som det gjorde engang.

Det udsættes nemlig for meget i form af vand, kemikalier, legetøj og hundepoter. Derfor er det helt naturligt, at der kan komme skader på badekarret, hvor der fx går hul på emaljen.
Det kan medføre, at der kommer rustspor i badekarret, hvilket ikke ser særlig pænt eller indbydende ud.

Heldigvis er der mulighed for, at man kan male gammelt badekar. På den måde bliver emaljen så god som ny, og man får et badekar, der igen ser lækkert og fuldendt ud.

Hjælp til at male gammelt badekar

Man kan godt male gammelt badekar på egen hånd, men det er generelt noget, som man frarådes.

Det bliver nemlig ofte en hjemmegjort løsning, sådan at slutresultatet ikke kommer til at se særlig professionelt eller holdbart ud.

Og det er ærgerligt, når man har brugt tid og energi på at male gammelt badekar.

Derfor bør man overveje muligheden for at indhente professionel hjælp til at male gammelt badekar. De har nemlig nogle helt andre forudsætninger i form af viden og teknikker, der gør, at resultatet bliver noget ud over det sædvanlige.

En ting er sikkert: Det er stadig billigere end at erstatte badekarret helt, og da resultatet holder i mange år, er det en investering, du ikke vil fortryde.

Hvad koster det at male sit badekar?

Det kan være svært at give et endeligt svar på, hvad det koster at male gammelt badekar. Det er nemlig helt afhængigt af den enkelte opgave, samt hvad du ønsker.

At male sit gamle badekar er samtidig en mulighed for at få et nyt look. Drømmer du om en ny farve eller glans, kan du tale om mulighederne med din professionelle partner.