Når hjemmet skal indrettes udendørs og indendørs, har du i dag et væld af muligheder, når det kommer til belysning. Lamper fås i utroligt mange modeller, former, størrelser og typer. Det er muligt at finde lamper, som passer til ethvert behov, uanset om dette måtte være arbejde, overblik, hygge eller ren og skær dekoration.

Pendler – æstetiske, dekorative og elegante smykker til din stue

Blandt de mere dekorative lampetyper, som findes på markedet i dag, er pendelen. Pendler er karakteriseret ved, at de hænger fra loftet i snore eller strenge – modsat loftlamper, som er fastmonteret, i loftet, gerne i rosetter med indbygget strømudtag. Den pendel, de fleste danskere kender bedst, er den klassiske PH-lampe, som har prydet mange hjem verden over i mange årtier. PH-lampen er dog ikke den eneste pendel, du kan vælge. Moderne pendler kommer i rigtig mange forskellige udformninger, typer, størrelser og farver. Og hvor nogle pendler egner sig perfekt til at oplyse spisebordet eller sofabordet, findes der også pendler, hvis primære formål er rent dekorativt. Denne type pendler er designet til at skabe små, afgrænsede arealer af blødt lys, som ikke er skarpt nok til for eksempel at læse eller arbejde ved, men som først og fremmest skal skabe helhed i indretningen, og supplere dit designer interiør, som et smukt sæt smykker supplerer et moderigtigt outfit.

Find de rette pendler online

Hvis du leder efter pendler til at oplyse særlige områder af din stue, eller en smuk bordpendel til dit spisebord, kan du med fordel tage et kig på https://andlight.dk/shop/pendler-176c1.html. Foruden pendler i alle modeller og typer finder du her designerlamper fra alle de mest kendte og velansete producenter af lamper, herunder Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Normann Copenhagen, Northern Lighting og Nuura.