Hvornår er papkrus med logo et godt valg?

21 June 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Er du så småt begyndt at overveje, om du skal anskaffe dig reklameartikler? Så har du sikkert allerede opdaget, hvor mange forskellige slags, der er at vælge mellem. En af de ting du dog helt sikkert vil falde over, er papkrus med logo. Lad os derfor også prøve at fremhæve, hvornår denne reklameartikel er et godt valg. 

Hvad taler for at købe papkrus med logo? 

Du giver reklameplads til de små ting i dit firma

Hvad end du skal til en messe, eller du har et kundemøde på dit kontor, så kan et papkrus med logo give en ekstra mulighed for at reklamere for dit firma. Du kan derfor også gøre det endnu nemmere for dine kunder at genkende dit brand i fremtiden, og det kan naturligvis kun være i din interesse. 

Udover at et papkrus med logo er en oplagt reklamesøjle, så er du også med til at give et ekstra professionelt indtryk. Det at du prioriterer at få dit logo trykt på papkrus viser nemlig, at du har øje for selv de små ting hos dig. 

Du får en bæredygtig reklameartikel

Når det kommer til brugen af kopper, krus, flasker m.m., så er der ekstra god grund til at tænke bæredygtighed ind i billedet. Papkrus bruges nemlig kun en enkelt gang, hvorefter det smides ud. Det betyder også, at det er et ekstra plus, hvis materialet kan genanvendes, da det er bedre for miljøet. 

Hvilke papkrus med logo skal du vælge? 

Der findes selvfølgelig en række forskellige papkrus med logo, du kan vælge imellem. Det kan derfor også være oplagt, at du tager en snak med en leverandør af reklameartikler. På den måde kan du få præsenteret de mange forskellige muligheder du har, så du vælger præcis den løsning, der matcher dit firma og dine ønsker bedst muligt. 

More articles