Gulvslibning priser kan forandre sig af forskellige grunde

26 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Heri denne artikel skal vi ikke så meget se på, hvordan det er muligt at influere gulvslibning priser, når man får udført en bestemt type af gulvslibning, om den så er omfangsrig eller minimal.

Vi skal derimod se på nogle af de faktorer, der spiller ind, når man skal se nærmere på, hvad der kan være med til at påvirke sådan noget som priserne som gulvslibning generelt.

Noget af det farligste er jo at have monopol på et arbejdsområde, når man ikke lever under socialistiske forhold, hvor prisen bliver stadfæstet af regeringen med videre.

For hvis man nu er den eneste, der udbyder gulvslibning i området, så kan man også føle, at man kan retfærdiggøre at skrue priserne lidt højere op, for folk skal jo nok betale – når de indser, at de ikke kan finde ud af at gøre den slags selv.

Så kan man jo mene, at de vel bare tilkalder nogle gulvafslibere længere væk, men enten kan det ske, at de ikke vil komme så langt ud til en, eller også kommer det til at koste ekstra, hvis de skal køre så langt, og så kan det stadig bedst svare sig at benytte det lokale firma.

Der er også ting som, når samfundet har en god økonomi eller dårlig økonomi. For gulvafslibning er måske ikke det mest anmassende, man skal have ordnet, hvis man ikke har særligt mange penge som kunde at gøre godt med.

Nogle opgaver vil være nødvendige, men man kan opleve et fald i antal kunder. Så kan det bedre svare sig at banke prisen lidt ned, så folk benytter en alligevel, eller man laver et kampagnetilbud i en periode.

Selvsagt er der jo også sådan noget som inflation, hvor beløbene stiger, men den relative værdi er den samme. Dette skal man lige have in mente, når man sammenligner med tidligere periode og nu.

More articles