Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ønsker du at catche up med en gammel veninde, eller skal der pustes nyt liv i venindegruppen? Hos Esthetique Hudpleje finder du en verden af lækre oplevelser inden for selvforkælelse, som kan give flere gode minder mellem dig og dem, du holder allermest af. Fiskespa i Aalborg er den oplagte mulighed for en venindetur lidt udover det sædvanelige, hvor der er tid og rum til sjov og samtale over en helsende fodbehandling.

Forkæl dine fødder i godt selskab

Esthetique Hudpleje er beliggende i Aalborg, hvorfra vi tilbyder sunde behandlinger til dit at optimere dit velvære og udseende. Hos os finder du services som wellness, ansigtsbehandlinger, hårfjerning  og fiskespa, som alle bruger effektive og nænsomme kvalitetsprodukter og midler til at fremme dit velvære. Hos Esthetique Hudpleje handler det om hele oplevelsen, og du vil blive mødt med en personlig og professionel service fra start til slut.

Fiskespa er for alvor ved at vinde ind på det danske wellness marked, og mange vender tilbage efter deres første behandling. Muligheden for at koble fra og nyde den kriblende fornemmelse af fiskene på arbejde i bassinet, appellerer til mange som et afslappende pusterum i en stresset hverdag. Mens du samtaler med dem, du holder af, tager vores sultne og helsende Garra Rufa fisk sig kærligt af dine fødder.

Autoriseret personale til smukke resultater

Hos Esthetique Hudpleje vil kun blive mødt af et fagligt kompetent og nærværende personale. Det handler om afslappende forkælelse med synlige resultater, og derfor vil du i vores fiskespa blive behandlet af en lægeeksamineret og autoriseret kosmetolog og hudterapeut. Dine fødder er i trygge hænder hos os, og du vil opleve en smidighed og blødhed i trædepudder, hæle og tæer efter færdig behandling.

Fiskespa egner sig både til almindelig selvforkælelse og til behandling af visse skavanker på fødderne. Døjer du med psoriasis, dårligt blødomløb, eksem, eller tør, hård hud, vil en behandling hos os gøre underværker. Har du spørgsmål til din sundhed, kan du altid kontakte vores personale hos Esthetique Hudpleje for få professionel vejledning.

Oplev vores effektive Garra Fura fisk

Hos Esthetique Hudpleje har vi valgt at holde Garra Fura fisk i vores bassiner. Mange fiskearter i fiskespa bruger deres tænder til at fjerne de døde hudceller fra fødderne, med Garra Fura fiskene bruger en sugeteknik i stedet, da de ingen tænder har. Det giver en helt særlig sanseoplevelse, som efterlader dine fødder bløde og afslappede. 

Book en tid og oplev effekten med egen fødder.