Find din nærmeste akupunktør i Valby

01 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med uforklarlige smerter eller spændinger i din krop, som dræner dig for energi og overskud i det daglige? Så bør du overveje at prøve en akupunktur behandling.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en behandlingsform som har sine rødder langt tilbage i den traditionelle kinesiske medicin. Inden for dette paradigme anskues det menneskelige legeme som bestående af energibaner – de såkaldte meridianer – hvor livsenergien chi eller qi helst skal kunne flyde uhindret.

Når energibanerne blokeres opstår der ubalancer i systemet som udmønter sig i eksempelvis smerter eller autoimmune lidelser så som allergi eller overfølsomhed. Ved hjælp af tynde nåle, som placeres strategiske steder på kroppen, søger akupunktøren at opløse disse blokeringer så energiens flow kan genoprettes og balancen genskabes.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Som alternativ behandling er akupunktur blandt de mere populære af slagsen, og har sammen med eksempelvis zoneterapi vundet indpas og anerkendelse i den etablerede medicinske verden.

I Danmark har zoneterapi været anvendt i mange år, og til mange forskellige formål. Døjer du med overfølsomhed, astma eller bronkitis er der gode indikationer for akupunktur. Mange mennesker med luftvejslidelser beretter om en stor bedring i tilstanden efter en akupunktur behandling.

Akupunktur har også positive effekter når det handler om behandling af diverse tarm lidelser og problemer i fordøjelses systemet. Du kan også få lindring for dine smerter ved hjælp af akupunktur hvis du lider af tilbagevendende spændings hovedpine eller migræne. Og endelig er akupunktur et særdeles effektivt redskab i forbindelse med rygestop behandling og behandling af afhængighed i det hele taget.

Hvor kan jeg få behandling med akupunktur i Valby?

Er du bosat i det københavnske, og leder du efter en dygtig akupunktør i Valby, kan du finde hvad du søger hos Akupunktur Klinik. Klik ind på Akupunktur Kliniks hjemmeside aku-punkturklinik.dk og bestil tid til din første akupunktur behandling.

More articles