Find din lokale tandlæge i Næstved

31 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være flere år siden du sidst har sat dig i tandlæge stolen og gabt op? Så er det bare med at få booket en tid – for dine tænders sundheds skyld.

Hvilken tandlæge skal jeg vælge?

Du bør altid vælge en tandlæge, som har kunden – altså dig – i centrum. På den måde er du sikker på at få den mest behagelige oplevelse. Hvis du lider af tandlæge skræk, bør du vælge en tandlæge som tager hensyn til denne tilstand, og anerkender den som reel. Og så er det en rigtig god idé at vælge en tandlæge klinik, som ligger tæt på din bopæl. Så skal du nemlig ikke så langt, når du skal besøge din tandlæge. Er du således bosat i Næstved eller omegn, kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær.

Hvem er Tandlægerne Dickow & Lindkær?

Tandlægerne Dickow & Lindkær er din tandlæge i Næstved. Tandlæge klinikken har til huse i Ringstedgade, med gode og sikre adgangs forhold og fri parkering foran klinikken. Den rummelige klinik hos Tandlægerne Dickow & Lindkær er udstyret med moderne state of the art udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling – og befolket af dygtige og kompetente fagfolk.

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær finder du udelukkende veluddannede og erfarne tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, foruden et vel kvalificeret administrativt personale. Du og dine tænder er i de mest sikre og professionelle hænder hos Tandlægerne Dickow & Lindkær, uanset om du blot skal have foretaget dit årlige tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og af tandkød, eller om du skal have udført en mere krævende behandling, for eksempel isættelse af tandimplantat.

Tandlægerne Dickow & Lindkær tilbyder alle kendte standard behandlinger såvel som mindre kirugiske procedurer som for eksempel fjernelse af visdomstænder ved operation. Du kan altid kontakte Tandlægerne Dickow & Lindkær med henblik på en indledende konsultation via hjemmesiden dltand.dk

More articles