Find den rette creme som kan beskytte din hud

24 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er din hud begyndt at føles tør og irriteret i overfladen. Så har den sikkert ikke nok fugt i sig. Og så er det på tide at investere i en god fugtighedscreme som kan bruges i forbindelse med din daglige hudpleje rutine.

Hvorfor skal jeg bruge fugtighedscreme?

Måske tænker du at fugtighedscreme virker som et overflødigt tiltag. Huden er vel skabt til selv at kunne holde på fugten, så hvorfor skal man tilføre den ekstra?

Her skal du så tænke på at huden er kroppens største organ, og at den i lighed med de øvrige organer må holde hårdt for i mange situationer. Du udsætter huden for mange prøvelser i løbet af en dag, lige fra morgenens brusebad til tiden du tilbringer ude i solen og de mange timer foran skærmen i et måske lidt for tørt kontor klima.

Alt dette slider, sammen med stress, hormonelle forandringer, sygdom medicin og periodevis dårlig ernæring på din hud. Derfor bør du gøre hvad du kan for at hjælpe den med at holde sig fugtmættet og beskyttet i løbet af dagen og til dette formål er en god fugtighedscreme ideel.

Hvilken slags fugtighedscreme skal jeg vælge?

Du kan med stor fordel vælge en fugtighedscreme som indeholder aktive næringsstoffer. En sådan fugtighedscreme vil nemlig ikke alene indkapsle fugten i din hud. Den vil også tilføre huden næring i form af eksempelvis mineraler og vitaminer som kan hjælpe huden med at genopbygge sig selv.

Du vil tydeligt kunne mærke en markant forskel fra det øjeblik du begynder at bruge en god fugtighedscreme. Din hud vil føles både fastere, blødere og mere elastisk. Og med en nærende fugtighedscreme som for eksempel Vitacreme B12 vil du tilmed kunne se en reduktion i antallet og dybden af rynker og linjer i dit ansigt.

Find Vitacreme B12 i webshoppen på vitacreme.dk.

More articles