Find billige, godkendte cykelhjelme til voksne og børn

16 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal familien til at cykle mere i stedet for at transportere sig i bilen? Så er det vigtigt at udstyret er i orden, her under sikkerheden. Og derfor skal du ud og købe cykelhjelme.

Find de rette cykelhjelme til børnene – hvert år

Det er meget vigtigt at du finder de rigtige cykelhjelme til dine børn. En cykelhjelm er ikke noget man køber i stor størrelse så barnet kan vokse i den, og dermed passe den i mange år.

En cykelhjelm skal sidde tæt om hovedet for at kunne yde den optimale beskyttelse. Og derfor er det vigtigt at du løbende holder styr på hvorvidt dit barn kan passe cykelhjelmen.

Hvis du kan se at den cykelhjelm, du har købt, er for stor til barnet, skal du bytte den til en anden model. Det er ikke givet at en bestemt model passer til alle hovedstørrelser og faconer. Derfor handler det om at prøve sig frem.

image

Har cykelhjelmen taget et styrt skal den straks skiftes ud. Det er nemlig langt fra sikkert at hjelmen yder samme beskyttelsen hvis den er beskadiget.

Endelig er det selvfølgelig vigtigt at barnet føler at hjelmen sidder komfortabelt. Ellers vil dit barn måske vælge cykelhjelmen fra når du ikke kigger. Og så er barnet ikke længere beskyttet mod hovedskader i forbindelse med et styrt eller en påkørsel.

Køb cykelhjelm til dig selv ved samme lejlighed

Du skal stadig huske at beskytte dit eget hoved mod skader når du cykler. Der skal kun en enkelt uheldig situation til førend det kan ende i tragedie, når du færdes på en trafikeret og asfalteret vej. Derfor skal både du og dine børn have cykelhjelme. Og disse kan du med stor fordel finde online.

Hos Cykelhjelm.dk finder du en bred selektion af flotte og solide cykelhjelme fra anerkendte brands. Se dem alle på Cykelhjelm.dk.

More articles