Få mere ud af terrassen med en overdækket terrasse

26 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du i besiddelse af et hus med en stor og lækker have – og overvejer du at berige din bolig med en flot træterrasse? Så bør du overveje at få denne udført således at hele terrassen eller dele heraf er overdækket.

Hvad er fordelene ved at vælge en overdækket træterrasse?

Måske tænker du at overdækning på din terrasse virker overflødigt. Hvis du vil have ly for regnen, læ for vinden eller skygge for solen kan du jo bare gå ind i dit hus. Men her skal du tænke på at du med en overdækket træterrasse faktisk stadig vil kunne nyde den friske luft udendørs.

Du vil kunne stille frokostbordet ind i skyggen så den bagende sol ikke smelter smør og ost. Barnevognen vil kunne stå i skygge og læ under middagsluren. Og så vil du samtidig kunne bruge din træterrasse i en længere periode, også efter at højsommeren er overstået.

I det tidlige efterår vil du og familien kunne sidde i læ under overdækningen og bruge denne til at ophænge en terrassevarmer som kan erstatte sommersolen når dagene bliver køligere. Om vinteren vil du kunne stille dine potteplanter fra haven i hi så de ikke går til. Og sluttelig vil træværket på din terrasse være optimalt beskyttet med en overdækning når vinteren for alvor sætter ind.

Hvor kan jeg få hjælp til design og opførelse af en overdækket terrasse?

Hos Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS kan du altid få et godt tilbud på en overdækket træterrasse designet særligt til netop dit hus og din have. Andreas la Cour har igennem mange år specialiseret sig inden for træterrasse og har derfor stor erfaring og ekspertise med formgivning og konstruktion af disse.

Du kan se eksempler på Andreas’ flotte arbejde på hjemmesiden https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse hvor du også kan se priser på overdækkede terrasser.

More articles