Catering i København med mad nok til alle

02 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man bestiller specifik catering, så ved man som regel også, hvor meget man skal bruge.

Så hvis man for eksempel bestiller fra https://hansenscatering.dk/ til servering i København, så fortæller man, hvor mange gæster man regner med, og hvis der kan risikere at komme lidt flere, hvis det ikke er en lukket fest, så medtager man lidt mere for en sikkerheds skyld.

Så kan der altid være til rester som natmad, frokost dagen efter eller som en madpakke.

Men oftest laver man det estimat på, hvor meget man skal bruge, efter nogle beregninger af, hvor meget hver person plejer at spise.

Så er der jo altid nogle, der er på kur, andre har allergier, man kan ikke lide noget mad og så videre.

Men der sker også det, at noget mad er mere populært end andet, og det kan man ikke altid vide på forhånd.

Sørg for mad til alle ved catering i København

Selvfølgelig er al maden fra nævnte firma velsmagende, godt tilberedt og består af gode råvarer, men der er måske en ret, der er meget op i tiden, som alle skal nå at smage.

Eller der bliver fortalt af alle gæster, at den givne ret er ekstra god, så alle folk skal nå at smage den.

Derfor kan man risikere, at der hurtigt forsvinder noget af den givne ret, også hvis der er nogle, der grovæder af en type mad.

Ved sidstnævnte tilfælde må man lige tage sig selv i armen og se, om alle har spist, og om der er folk, der skal have en omgang til.

Er der en ret, som der er ekstra eftertragtet den givne dag, så kan man måske gemme en omgang mere, så folk tror, der kun er den ene, så de holder igen med at spise den.

Og så ved man til næste gang, hvad man skal bestille mere af.

Flere Nyheder