Carglas klarer dit rudeproblem

10 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du har problemer med spøgelser, så ved du nok, hvem du skal ringe efter?

En kendingsmelodi har jo gjort, at selvom det er fiktion, så vil man i en samtale i det virkelige liv, hvor man fik stillet det samme spørgsmål, ofte resolut svare korrekt – også selvom man måske ikke har set filmene eller kender til mytologien, men det er bare blevet sådan en indlejret del af vores populærkultur, at man ved med det samme, hvem man skal ringe til angående kvaler med gespenster.

Det samme kan jo lidt siges med, hvis man har problemer med ens forrude især eller andre typer af ruder på ens bil, hvor der måske er stenslag, revner, sprækker eller andet, der skal ordnes på bilen, så ved man også, hvem man skal tage fat i:

Carglas.

De har nemlig også en kendingsmelodi, der måske ikke direkte siger, hvad de laver i selve sangen, men ved foromtale, eventuelle billeder og videoer, hvis det er et visuelt medie, så ved man godt, hvad de foretager sig.

Endda er sangen (også her) på engelsk, hvorfor man har mulighed for at ramme mange kundesegmenter.

Man finder reklame og omtale af Carglas så mange steder, at reparation af stenslag med videre efterhånden også er blevet noget – i hvert fald i den danske kultur – man associerer med dette firma.

Dette er ikke ensbetydende med, at der ikke findes andre firmaer, og Carglas har da heller ikke monopol på den type af reparationer og udskiftninger, men det er bare dem, der har været gode til at lave god omtale af sig selv, hvorfor mange vælger dem.

Og deres positive kundeomtale af med videre gør da også, at de færreste tvivler på, hvad de kan udrette for en, hvorfor folk da også bliver ved med at anbefale dem og foreslå dem videre til andre.

More articles