Brug mere end en enkelt regnmåler

09 December 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke fordi, vi tror, du bor på sådan en stor grund, at man kan anseeligt kan føle en regnforskel her med to regnmålere, og du skal heller ikke til at rejse et længere stykke væk for at sætte en ekstra regnmåler op, så du kan sammenligne målinger – selvom du er velkommen til dette.

Det her handler mere om, at man kan benytte regnmålere til forskellige formål, der både er praktiske og æstetiske.

For man kan få nogle regnmålere, som der ser virkelig flotte ud med deres pynt til, hvor man synes, at de vil passe ude på altanen eller i ens have, men hvor de måske kommer til at stå et overdækket sted, eller man sætter dem sammen med nogle ting og sager, hvor der ikke kan komme så meget regn ned i dem.

Men det gør ikke så meget, for man bruger dem egentlig mere æstetisk, hvor de pynter i haven, på altanen eller et andet sted.

image

Regnmåleren til det praktiske og det flotte

Men selvfølgelig kan man også blive engageret i det med, at man rent faktisk også gerne vil måle regnmængden, om man så gør det ret så seriøst, hvor man indsender målinger, eller man bare gør det for egen interesse, om man skriver det ned eller ej.

Men det duer ikke for en, at man bruger samme regnmåler til både at måle nedbør og som pynt, da de ikke kan opfylde begge behov på samme tid.

Heldigvis koster sådan nogle regnmålere ikke så mange penge, så man kan sagtens have en, to eller endda flere stående.

For ens fornøjelsens skyld kan man jo netop også have flere til at måle regnen på samme grund, eller man bevæger dem rundt og skifter placering, eller man sætter dem ud hos naboerne mod tilladelse, i skoven eller et helt andet sted.

More articles