Få malet dit hus af en professionel maler

28 January 2021 Lotte Hindsberg
image

editorial

Hvis du har et hus, som trænger til en kærlig hånd – det kan være, at murene trænger til at blive pudset op og huset males efterfølgende – kan du med fordel kontakte et malerfirma og høre, om de har mulighed for at stå for hele opgaven.

Typisk vil de hyre en murer ind til selve murearbejdet og så selv efterfølgende selv male huset. Det kan f.eks. være en maler i Hvidovre du kontakter.

Start med at få sandblæst murene

Inden mureren og maleren går i gang, er det en god ide at starte med at få sandblæst murene. En sandblæsning fjerner alt løst murværk, samt gammel snavs og alger og efterlader murene rene. Det gør det nemmere for mureren at mure væggene op og det endelige resultat vil blive langt flottere og lige så vigtigt holde sig pænt længere.

Husk at husets vægge skal have tid til at tørre inden de mures op og males, ellers er der risiko for at du får fugt og svamp.

Når du skal vælge en maler til opgaven, er det en god ide at kontakte mindst 3 forskellige firmaer og bede dem om at komme med et tilbud. Tilbudet skal også indeholde hvilken type maling de bruger. Der er nemlig stor forskel på pris og kvalitet, men da lønninger er relativ høje i Danmark, kan det godt betale sig at benytte sig af en god kvalitets maling, da du ellers skal have malet igen relativ hurtigere hvis der er brugt en dårlig kvalitet, end hvis du bruger en ordentlig maling. 

Samtidig vil du sikre dig, at du ikke ved et uheld har kontaktet det dyreste firma i området ved at få flere tilbud. Når du har fået 3 tilbud, kan du i ro og mag sammenligne priser og kvaliteten af malingen og finde det bedste tilbud.

More articles