6 ting der taler for at hyre hjælp til træfældning

15 June 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Lige når det kommer til træfældning, så er der mange gode grunde til, at du skal hyre assistance til arbejdet. Her i artiklen kommer vi til at fremhæve 6 forskellige ting, som blandet taler for, at du ikke selv står for arbejdet.  

6 grunde til at du skal hyre hjælp til træfældning

1. Der fældes træer på en sikker måde 

Ved at hyre hjælp til træfældning kan du se frem til, at der fældes træer på en sikker måde. For det kræver bestemt en god portion erfaring og viden, når et træ skal falde i den retning, man ønsker. Heldigvis er det noget, du kan forvente med en professionel på opgaven. 

2. en professionel har alt det nødvendige udstyr 

Den anden årsag til, at du skal hyre hjælp er, at en professionel har alt det nødvendige udstyr til arbejdet. Du skal derfor heller ikke ud og investere i det. 

3. En professionel kan fælde træer på flere måder

Den tredje ting der skal fremhæves er, at en professionel kan fælde træer på flere forskellige måder. Der kan både fældes træer omkring bunden, men der kan også laves en topkapning, hvis der ikke er plads til, at træet kan falde i dets fulde længde.

træfældning

4. Arbejdet foregår mere effektivt 

En fjerde ting er, at arbejdet foregår mere effektivt, når der sættes en professionel til træfældningen. Det hænger også sammen med, at vedkommende at vant til at udføre dette arbejde til hverdag.

5. Få hjælp til stubfræsning 

Når der fældes et træ, hvis der være en stub tilbage – og denne kan være ret svær selv at fjerne, da den er forbundet til et større rodnet. Dette kan du heldigvis også få hjælp til i forbindelse med din træfældning. 

6. Få hjælp til oprydningsarbejdet

Som det sidste kan du også få hjælp til det oprydningsarbejde, der vil være efter et eller flere træer er fældet: https://brondum-skovservice.dk/.

More articles