Når du skal købe en ny bolig, er det en god ide at tage en erfaren boligadvokat med på råd – også selvom du tidligere har købt bolig. En boligadvokat er en uvildig rådgiver, som er på din side under hele købsprocessen for at sikre dig, at du får en tryg og sikker bolighandel. Ifølge den nye Ejendomsmæglerlov, som er trådt i kraft, må en professionel rådgiver kun rådgive den ene part i forbindelse med en handel – og ejendomsmægleren er sælgers mand. Ejendomsmægleren står heller ikke længere til ansvar for fejl og mangler i de oplysninger, du får, når du handler bolig. Med en boligadvokat er du sikker på, at du får gennemkontrolleret og godkendt alle dokumenter, inden du underskriver købsaftalen, og dermed kan du undgå et fejlkøb. En bolig er for mange mennesker den dyreste investering, de kommer til at foretage, og derfor er der al mulig god grund til at hyre en dygtig og kompetent boligadvokat.

Landsdækkende firma med effektiv onlinerådgivning

Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at hyre en boligadvokat. Vælger du eksempelvis Hviid Boligadvokater, får du en række fordele. For det første er firmaets boligadvokater meget kompetente og erfarne, og for det andet betaler du altid en fast lav pris. For det tredje er det et landsdækkende firma med mange lokalafdelinger i bl.a. Aalborg, Aarhus, Viborg, Horsens, Vejle, Esbjerg, Kolding, Odense, Roskilde, Ringsted eller København, så du kan altid få fat på en boligadvokat. For det fjerde foregår al juridisk rådgivning online via telefon og e-mail, hvilket er meget praktisk, for så kan du svare på mails eller arrangere et telefonmøde med boligadvokaten, når det passer ind i din hverdag. Du sparer transporten hen til boligadvokatens kontor, men du får stadig den samme grundige og effektive sagsbehandling. Hastesager behandles også hurtigt og topprofessionelt.

Få en gratis og uforpligtende samtale

Sørg for at få indføjet et advokatforbehold i forbindelse med bolighandlen. Det betyder nemlig, at du kan trække dig fra handlen uden yderligere omkostninger, hvis det viser sig, at boligadvokaten ikke kan godkende dokumenterne. Boligadvokaten gennemkontrollerer alle dokumenter, som er relevante for bolighandlen, skriver og tinglyser skødet og laver refusionsopgørelse. Hos Hviid Boligadvokater har de mange års erfaring med bolighandel og har gennemført mere end 12.000 af slagsen. Vil du gerne vide mere om, hvad Hviid Boligadvokater kan tilbyde dig, finder du se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs og møde boligadvokat Henrik Baastrand, eller du kan læse mere på Hviidadvokater.dk. Du kan få en gratis og uforpligtende samtale med en boligadvokat – du skal blot udfylde kontaktformularen på hjemmesiden.