Konkurrencen om de stærke ressourcer på arbejdsmarkedet er hård og skarp. Alle er på udkig efter kloge hoveder, dygtige hænder, og enestående talenter, som kan udfylde krævende stillinger i de hastigt ekspanderende virksomheder. Og den øgede efterspørgsel er modsvaret af et svindende udbud af netop disse ressourcer, hvilket ikke gør kampen mindre intens. Skal du og din virksomhed tiltrække de rette kandidater, skal du virkelig uppe dit rekrutterings game, og hæve overliggeren for din egen indsats.

Få hjælp til rekruttering og ansættelse – kontakt et rekrutteringsbureau

Men hvordan gør man det, når man i forvejen er presset på til og ressourcer, fordi virksomheden netop mangler arbejdskraft? Man får fat på et rekrutteringsbureau med speciale inden for den branche og det arbejdsområde, man som virksomhed bevæger sig inden for. En professionel rekrutteringskonsulent vil kunne hjælpe dig med samtlige led i den omstændelige rekrutterings- og ansættelses proces, lige fra udfærdigelse og indrykning af stillingsannonce over gennemlæsning af ansøgninger og frasortering af de dårligst egnede til gennemførelse af op til flere samtalerunder, afholdelse af diverse tests, og den endelige udvælgelse af de dygtigste kandidater.

Det er vigtigt, at du har hjælp lige fra begyndelsen – selv den dygtigste rekrutteringskonsulent får svært ved at arbejde med et ansøgerfelt, som er opstået på baggrund af en mangelfuld eller forkert scopet stillingsannonce. For at optimere rekrutteringsbureauets arbejde, skal du lade konsulenten gøre forarbejdet i samarbejde med dig eller din HR ansvarlige, således at stillingsannoncen præcist opsummere de specifikke krav til ansøger samt virksomhedens behov. Først da vil du være sikker på at tiltrække de rette ansøgere – og her iblandt forhåbentlig den rette kandidat til stillingen.

Vælg et rekrutteringsbureau med speciale inden for din branche

Du bør dog ikke vælge et hvilket som helst rekrutteringsbureau. Du bør bestræbe dig på at finde et rekrutteringsbureau med branchekendskab – læs mere på https://www.dedikation.dk/