Nap da lige en chaneltaske mere med i købet!

27 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Mange mennesker sparer nok sammen til at få råd til en Chanel-taske, som de har haft kigget på længe.

De har overvejet i lang tid, hvad det præcist er for en taske af mærket Chanel, som de har tænkt sig at købe, når der endelig er lagt penge nok til side til den, for de vil ikke låne penge for at købe den, og de vil heller ikke afbetale på den – den skal være betalt ud, så man helt og holdent selv ejer den.

Man måtte dog gå lidt på kompromis med, hvad det var for en Chaneltaske, man gerne ville have, for når man kiggede på en oversigt, så var der godt nok mange, som man gerne ville have: https://www.cphbrandshop.dk/vare-kategori/chanel/ 

Derfor måtte man overveje med sig selv, hvad det var for en type taske, man mest ønskede sig, og hvad det var for en model, der ville være mest praktisk for en at have.

Men hvorfor dog nøjes?

Du fortjener mere end en enkelt Chanel taske

For hvis man virkelig skal se eksklusiv og dyr ud, så ser man da endnu sejere ud, hvis man kan gå rundt med både en lille Chanel-taske i hånden, mens man har en større om skulderen.

Eller det ser også sejt ud, at man kan komme gående ned ad gaden på to forskellige datoer, hvor man kan fremvise to forskellige typer af denne taske, for så viser man, at man er lidt ved muffen.

Her er det ikke så meget et spørgsmål om, at man går i de samme kjoler, for med mærket Chanel viser man, at man har stil og kendskab til de bedste brands, og her ligger i hvert fald Chanel, som man bør vise frem tit og ofte.

Og så er det jo meget praktisk, at man kan have to forskellige tasker, der kan udfylde to forskellige formål.

Flere Nyheder