Hvad du skal være opmærksom på, når du skal hyre en maler

26 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Hvis du leder efter en maler at hyre, er der mange ting, du bør overveje, før du skriver under på den stiplede linje. Maleromkostninger varierer meget afhængigt af typen og størrelsen af opgaven, som du gerne vil have løst. Så det er bedst at lave din research på forhånd og vide, hvad du kan forvente af omkostninger. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil stille os skarpt på de ting, som du skal være opmærksom på, når du skal hyre en maler.

 

1. Hvad har de af erfaring?

Du skal gerne finde ud af, hvor meget erfaring maleren har haft med netop den type af malerprojekt, som du skal have klaret. Er det et relativt nyt malerfirma eller er det et veletableret firma, der har et godt omdømme? Erfaring siger meget om deres kompetencer. For jo større erfaring en maler har, desto bedre forudsætning er der for, at du får leveret et godt stykke arbejde i sidste ende. 

 

2. Omfanget af opgaven

Hvor stor eller lille er opgaven? Dette kan også spille en stor rolle for, hvad du ender med at betale. Nogle malere tager betaling pr. kvadratmeter, mens andre kan tilbyde faste priser eller pris pr. time, med eller uden materialer. Derfor kan du få maleren til at vurdere omfanget af din opgave og herefter fremsende et tilbud. Så kan du bedre holde styr på, hvor meget du kan ende med at betale for malerens ydelser og arbejdskraft. 

 

3. Hvor lang tid vil det tage?

Hvor lang tid vil arbejdet tage? Det kommer naturligvis an på hvor mange rum skal der skal males. Det skal gerne passe ind i din tidsplan, så du ikke kommer til at dobbeltbooke håndværkere på samme dag, hvor de kommer til at gå oveni hinanden. Vi anbefaler, at du kontakter flere malere og spørger dem om deres tilgængelighed, før du planlægger en dato. På denne måde ved du, om malerprojektet passer ind i din tidsplan og omvendt.

Flere Nyheder