Et rygestop er en proces, som kræver fokus og viljestyrke. Som ryger kan det være fristende at lade stå til, og lukke øjnene for alle de negative konsekvenser ved rygning. Mange undskylder sig med bekymringer om vægtøgning efter rygestop, eller med, at de lige nu er i en stresset periode, som skal overstås før de kan hellige sig en rygestop plan. Men disse dårlige undskyldninger bidrager ikke med noget som helst konstruktivt – har du én gang besluttet, at det skal være slut med smøgerne, er det bare om at komme i gang.

Gør rygestoppet lettere – skift til ecig

Du skal elvfølgelig ikke forvente, at du kan stoppe fra den ene dag til den anden – for så havde du sikkert gjort det for længe siden. Du skal der imod træffe et aktivt valg på daglig basis. En stor del af din cigaret afhængighed ligger i vanen. Hvis du har for vane at ryge en smøg efter maden, skal du prøve at udskifte denne vane med en anden – helst sundere – vane, for eksempel at spise et æble. Dette er ideelt set den mest optimale løsning, men næppe realistisk, hvis du har nydt en efter-maden smøg i tredive år.

Det er her, din nye ecig kommer ind i billedet. En ecig udvikler damp i stedet for røg, og er derfor knap så ildelugtende og skadelig, selv om fornemmelsen er ganske autentisk. Dertil kommer, at du med en ecig kan regulere dit daglige nikotin forbrug ved hjælp af E væske, som kan indeholde større eller mindre koncentrationer af nikotin. På den måde kan du med en ecig gradvist trappe ud af din cigaret afhængighed – og samtidig spare penge!

Hos prodamp.dk kan du finde din nye ecig, og samtidig vælge blandt de mange forskellige typer E væske i høj kvalitet, som forefindes i webshoppen.