Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Mød din nye bedste ven: Den hjælper dig med at stoppe med at ryge ved rent faktisk at ryge!

Det kan godt være, at det lyder for godt til at være sandt, men det er faktisk nu blevet muligt at opnå et rygestop (enten delvist rygestop eller totalt rygestop) ved at ryge. Den revolutionerende elektroniske cigaret fra det danske Club iSmoke er din nye bedste ven, sig pænt goddag. Denne cigaret fra iSmoke hjælper hele 80 % af brugerne med at komme af med deres rygning, enten delvist eller totalt. Start med det samme, så kommer du før af med rygningen. Der er selvfølgelig mange gode grunde til at ville stoppe med at ryge. Mange tænker, at det er dyrt at ryge. Det har de helt ret i. Vidste du, at med iSmoke kan du på sigt (1 års tid) spare et sted mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. Dette tal vil kun blive højere med tiden, og her er der taget højde for prisen på den elektroniske cigaret fra iSmoke. Vælger du at investere disse penge kan du opnå en endnu større “besparelse”. Derudover giver renters rente et endnu større afkast!

Det er ikke usandsynligt, at du har prøvet at stoppe med at ryge ved at bruge plastre, tyggegummi, og alt muligt andet. Intet af det har dog haft den ønskede effekt, hvis overhovedet nogen effekt – de fleste kender dette scenarie. Der er dog ikke tvivl om, at cigaretten fra iSmoke virker. Den hjælper faktisk hele 80% af brugerne med at komme af med rygningen – delvist eller helt. Produktet består faktisk kun af to meget simple dele: et batteri og et filter. Derfor behøver du faktisk ikke engang have reservedele til cigaretten.

Hvis du tidligere har haft en elektronisk cigaret, så har du sikkert bøvlet med væsker og batterier. Dette slipper du helt klart for med iSmoke. Brugervenligheden samt prisen på dette produkt er i top. Man kan næsten sige, at det er “gratis”, fordi man sparer penge.

 

Hvor kan jeg købe denne vidunderlige e-cigaret?

Det er muligt at købe iSmokes produkter hos en e cigaret online butik. Den butik i linket er faktisk den officielle butik, så du er altid sikker på en god service og de bedste produkter. Derudover har du som kunde muligheden for at spare op til 20% ekstra ved at melde dig ind i kundeklubben. Alle produkterne er sendt ind til og registeret ved sikkerhedsstyrelsen. Kvaliteten, prisen og brugervenligheden er bare i top.