Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du læsehest, der altid er sulten efter en ny læseoplevelse? Så er du sikkert også på jagt efter en god blog, hvor du kan få anbefalinger på en række gode bøger, der er lige noget for dig. Fordelen ved at følge en blog er, at du kan få inspiration og blive præsenteret for bøger, som du måske slet ikke havde overvejet ville være noget for dig. Men hvis du læser om dem på bloggen, kan det være, at du vil prøve at udfordre dig selv med dem. 

På bloggen bogfan.dk kan du læse om en lang række forskellige bøger. Det er bøger inden for mange forskellige genrer. Lige meget hvilken type bøger du godt kan lide, er det derfor muligt for dig at finde nogle, der vil passe til din smag. Der er mange forskellige typer af artikler på bloggen. Det er alt fra en anbefaling af tre gode kærlighedsromaner til, hvordan litteraturen har udviklet sig fra noget, man skrev i hånden og blev trykt i små oplag til noget, der bliver skrevet på ens computer, og som kan udkomme i digital form. Bloggen spænder dermed rigtig bredt. 

Bloggen har også portrætter af en række forskellige forfattere. Når du læser portrættet, kan du blive inspireret til at gå i gang med nogle af deres bøger. Portrætterne går i dybden med, hvem forfatteren er, hvad de har oplevet, og hvad der driver dem som personer. I portrætterne er der både lagt vægt på de bøger, som forfatterne er blevet kendte for, og de bøger, som ikke er så kendte. Det er derfor en god mulighed for at komme hele vejen rundt om forfatterskabet. 

På http://bogfan.dk/ finder du også en oversigt over nye bøger, der er værd at kaste sig over. Det kan være en oversigt over bognyhederne i en given måned eller et givent år, som er værd at læse. Det er ofte bøger i meget forskellige genrer, der bliver fremhævet der. Det kan være alt fra kærlighedsromaner til thrillere eller gysere. 

Det at læse bøger er en rigtig god hobby og en god måde at underholde sig selv. Hvis du pendler i skole eller på arbejde, kan det være en god ide at have en bog med i tasken. På den måde kan du fordybe dig i den. Mange kommer til at sidde med deres telefon, når de sidder i bussen eller toget. Det kan være godt tidsfordriv, men kan også føles mindre konstruktivt end det at læse en bog.